Ad Bos
De Echte Bakker

Nieuws

Oliebollen bestellen

Bel Ochten 0344-641304

Bel Elst 0318-307608

Over ons

Historie

Een aantal jaren zijn Ad en Gea Bos uit Maartensdijk op zoek geweest naar een brood- en banketbakkerij. Het is de zaak van Karel van Westreenen geworden in Ochten.

Ad komt uit een echte bakkersfamilie, zijn vader begon in 1953 in Maartensdijk. Ongeveer 20 jaar later werd de zaak door zijn broer overgenomen. In 1975 is Ad zelf ook gaan werken in de zaak van zijn vader. Ad weet dus al van jongs af aan hoe het is om te werken in bakkerij.

In 1988 was het dan eindelijk zover, Ad Bos startte in Ochten zijn eigen bakkerij. Ad begon niet zomaar een eigen zaak. Hij heeft zijn bakkersopleiding gevolgd in Amersfoort (praktisch) en Utrecht (handels technisch) en heeft in de loop der tijd veel ervaring opgedaan. Ervaring die hem nog altijd van pas komt!

In de begin jaren van de bakkerij hebben Ad en Gea de winkel hier en daar wat verbouwd en het assortiment uitgebreid met heerlijke luxe broden en ander soort producten. Nog altijd is Echte Bakker Ad Bos bezig met productontwikkeling. Hierdoor kunt u nog elke dag terecht voor de lekkerste broden en banketproducten van Ochten en omgeving!  

De familie is inmiddels groter geworden en zoon Gerbert werkt ook samen met zijn vrouw (Mirjam) in de bakkerij. De volgende generatie loopt al (alsof ze thuis zijn) rond in de bakkerij aan de Molendam in Ochten.
 

Niet zomaar een bakker

Niet elke bakker kan zich zo maar Echte Bakker noemen. Om Echte Bakker te worden, heb je een flinke dosis passie voor het vak nodig en we moeten aan strenge eisen voldoen. Daarom zijn we ontzettend trots dat we dit logo aan onze bakkerij mogen verbinden.

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

Wij zijn bewezen kwaliteitsbakker

De producten die wij in onze bakkerij volgens eigen recept maken, worden het hele jaar door beoordeeld door het Nederlands Bakkerij Centrum. Hierbij wordt een strenge kwaliteitsnorm gehanteerd. Wordt de norm niet gehaald, dan mogen we het logo niet meer dragen.

Wij hebben oog voor u!

Wij hebben oog voor u!

In onze winkel(s) letten we op alle details. Goede hygiëne en klantvriendelijkheid staan bij ons op nummer één. Boodschappen doen moet een beleving zijn, zodat u als tevreden klant weer naar huis gaat.

Wij worden elke dag nog beter!

Wij worden elke dag nog beter!

De drang om de lat elke dag hoger te leggen, dat kenmerkt ons als Echte Bakker. Samen met onze collega’s blijven we in gesprek over het vak en leren we van elkaar. Zo kunnen we ons blijven onderscheiden en u de lekkerste producten bieden.  

Ad Bos, De Echte Bakker

Molendam 3
4051 BG Ochten
0344641304
0344643903
maandag 08:00 - 17:30
dinsdag 08:00 - 17:30
woensdag 08:00 - 17:30
donderdag 08:00 - 17:30
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:00 - 16:00
zondag Gesloten